Blogger Tricks

29 Eylül 2009 Salı

Ben 7, sen 7, biz 7, siz 7, Windows 7, Deney7…

Her zaman söylerim; Bilgisayar ve Teknoloji ile uğraşan insanlar eğlencesine düşkün insanlardır. Biz Windows 7’nin çıkış tarihine doğru gün gün yaklaşırken, yavaş yavaş Windows 7 lansmanları da yapılmaya başlıyor. Bu lansmanlardan (bana göre) en eğlenceli ve hareketlisi Deney7. Artı bir de 20000TL ödüllü.

image  Peki nedir bu Deney7 ve eğlencesi nerede?

Yemeğimiz, pardon başvurumuz 2 bölümden oluşuyor;

İlk olarak;

Şimdi klavye ve farelerimiz hazır konuma getiriyoruz, öncelikle neden sizin seçilmeniz gerektiğini anlatan bir video hazırlayıp ve http://www.deney7.com ‘a yükledikten sonra bir süre bekliyoruz. Eğer isterseniz başvurunuza bir tutam fotoğraf ve bir yemek kaşığı paragrafla da başvurabiliriz ama videonun etkisi ile başvurunun tadında daha iyi bir lezzet bırakacaktır. Bu ilk bölümdeki süremiz 26 Eylül - 9 Ekim tarihleri arası. (Aman başvuruyu son dakikaya kadar ocakta bırakıp yakmayalım.) Sonra bu siteye yüklenen başvurulardan 2 kişi seçiliyor.

İşte asıl eğlenceli nokta buradan sonra ikinci aşamada başlıyor;

Bu seçilen 2 kişi; 16-22 Ekim tarihleri arasında ev şeklinde döşenmiş, bir yere yerleştirilecekler. 7 gün boyunca 77 görevi tüm Türkiye onları İnternet üzerinden canlı izlerken tamamlamaya çalışacaklar.Tabii ki biz kullanıcıların ve takipçilerinin yardımıyla... Bu görevler neler mi ? Mesela Facebook Fan Page'i kurup Fan sayısını 10.000’e çıkartmak veya takipçilerinin yardımıyla bir puzzle çözmek ya da sürpriz bir hediye için tüm İnternet’i seferber etmek! Yani tam benim gibi internet bağımlılarına göre bir iş!

imageBunun sonunda ne mi kazanılacak? Tam 20.000 TL!!! Bu 2 kişiyi takip eden, onlara yardım eden kullanıcılar da unutulmadı tabiki!!! Takipçi ve yardımcılara da laptop, Windows 7 lisansları, USB stickler gibi yüzlerce hediye kazanma şansı var!

Deney7'ye hoşgeldiniz! Ya takip edin ya da başvurun, bu eğlenceyi kesinlikle kaçırmayın!!!

0 yorum :

Yorum Gönder