Blogger Tricks

27 Aralık 2009 Pazar

İnternet Gezginlerine İnternet Exporer 8’den Yılbaşı Hediyesi!

Detaylar için tıklayınız :) Internet Explorer 8 kullanan ve “Yılbaşı Özel Araç Çubuğu”nu yükleyerek gün içerisinde en çok site ziyaret eden 1 kişi Windows 7 yüklü Netbook kazanacak. 25-31 Aralık 2009 tarihleri arasında 7 gün devam edecek bu kampanyayı kaçırmayın, yeni yıla yeni bir netbook ile girin.

 

Detaylı Bilgi : www.internetexplorer8kazandiriyor.com

Adım Adım Yapılması Gerekenler:

1- Internet Explorer 8 Kurun; kampanya için özel olarak geliştirilen araç çubuğunu çalıştırabilmek için öncelikle henüz kurulu değilse Internet Explorer 8 kurmanız gerekiyor. Internet Explorer 8 Kurmak için Tıklayınız...

2- Yılbaşı Özel Internet Explorer Araç Çubuğunu Yükleyin; kampanya için özel olarak hazırlanmış araç çubuğunu yüklemeniz gerekmektedir. Bu araç çubuğu sayesinde kampanyaya katılmanız ve kampanyaya katılan web sitenin linklerine ulaşmanız mümkün olacaktır.

3- Giriş Yapın; Internet Explorer 8 üzerine yılbaşı özel araç çubuğunu kurduktan sonra sol kısımda çıkan Giriş Yapın butonuna tıklayarak e.posta adresinizi vererek sisteme giriş yapın.

4- Siteleri Gezin ve Puan Toplayın; yılbaşı özel araç çubuğunu yükleyip giriş yaptıktan sonra herhangi bir websitesine giriş yaptığınızda puan kazanacaksınız. Araç çubuğu üzerinde yer alan kampanya kapsamındaki websitelerine giriş yaparsanız ekstra puan kazanacaksınız.

5- En çok puanı toplayın ve Netbook’u kazanın; gün sonunda en çok puanı toplayan kişi netbook’u kazanacaktır.

Ödül ve Kampanya Hakkında Bilgi:

Kampanya dahilinde yılbaşına kadar her gün bir kişi Netbook (Casper Minibook) kazanacaktır. Ürün hakkında detaylı için www.casper.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu kampanya 25-31 Aralık 2009 tarihlerinde 7 gün boyunca gerçekleşecektir. Bir önceki gün kazananlar www.internetexplorer8kazandiriyor.com adresindeki kazananlar bölümünde duyurulacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder